VÄDERSTAD TEMPO T-F

Semănători cu lățimi de lucru între 2.7 și 6.4 m

Fiecare componentă de pe planterele Tempo sunt construite pentru a asigura întotdeauna uniformitatea germinării pentru toate seminţele. Orice viteză – orice condiţii de lucru. Plasarea uniformă a seminţelor duce la o creştere uniformă a plantelor, ceea ce duce la final la coacerea lor deplină şi atingerea potenţialului maxim.

MODELE Lățime de lucru [m] Nr. secții semănat Buncăr Necesar putere ALEGE MODELELE
DE CARE ESTI INTERESAT
TEMPO TPT 6 4.2 m 6 1200 litri 100 CP
TEMPO TPF 6 4.2 m 6 1275 litri 100 CP
TEMPO TPF 8 5.6 m 8 1700 litri 140 CP
Lățime de lucru [m]: 4.2 m
Nr. secții semănat: 6
Buncăr: 1200 litri
Necesar putere: 100 CP
Lățime de lucru [m]: 4.2 m
Nr. secții semănat: 6
Buncăr: 1275 litri
Necesar putere: 100 CP
Lățime de lucru [m]: 5.6 m
Nr. secții semănat: 8
Buncăr: 1700 litri
Necesar putere: 140 CP

 

Precizie neegalată

Semănătorile Tempo asigură spaţierea precisă, adâncime constantă fără suprapuneri pe capete. În plus, precizia de plantare este întotdeauna aceeaşi indiferent de influenţele externe cum ar fi viteza, vibraţiile, pante sau condiţiile variate de teren.

Lucrând cu suprapresiune

Dozatoarele Tempo folosesc suprapresiunea pentru a ajuta ca fiecare sămânţă să îşi găsească locul pe discul rotativ, una câte una. Pentru asigurarea performanţelor de top, trei role singulatoare independente poziţionate în partea superioară a discului elimină seminţele duble.

Nu lasă nimic şansei

Atunci când seminţele ajung la tubul de semănat, presiunea aerului este întreruptă pentru a-i permite să intre corect în tub. În acest moment presiunea aerului controlează seminţele şi le împuşcă în sol. Din moment ce toate seminţele au asigurat acelaşi timp de transport de la dozator până la sol, precizia este asigurată. La Väderstad numim acest procedeu tehnologia PowerShoot. Atunci când părăseşte tubul de semănat scurt, fiecare sămânţă este captată de o roată specială moale. Aceasta asigură contactul optim între seminţe şi sol, la adâncimea de semănat dorită.

Precizia în rând

Dozatorul Tempo împreună cu tehnologia PowerShoot garantează plasarea precisă, una câte una, a seminţelor în brazdă. Prin asigurarea distanţelor uniforme între plante, fără însămânţări duble sau ratări, Tempo asigură o precizie înaltă de semănat. Aceasta înseamnă că toate plantele au asigurate aceleaşi condiţii de germinare încă de la început.

Precizia adâncimii

Semănătoarea Tempo are o construcţie robustă, transferând greutăţi substanţiale către rândurile de semănat. Împreună cu componentele sale, aceasta asigură o deplasare stabilă cu păstrarea adâncimii de semănat în orice condiţii. Precizia înaltă duce la o germinare uniformă, ceea ce se transformă într-o creştere puternică a unor culturi puternice si sănătoase cu potenţial înalt.

Precizia la cap de rând

Fiecare rând în parte al Tempo este antrenat electric, permiţând astfel controlul prin GPS al închiderii individuale a secţiilor. Prin eliminarea suprapunerilor pe capete şi terenuri neregulate, posibilele pierderi sunt astfel eliminate în acelaşi timp cu reducerea costurilor de înfiinţare cu 5% până la 10%. Tempo poate controla secţiunile individuale pentru seminţe, fertilizator şi microgranule.


Tempo T 6-7

Tempo T este o semănătoare purtată, de mare viteză, disponibilă cu 6 sau 7 rânduri şi buncăr de fertilizator în opţiune. Şasiul telescopic asigură precizie de neegalat în timp ce face utilajul manevrabil în câmp şi ușor de transportat.

Un utilaj – mai multe culturi

Şasiul Tempo T este echipat cu aripi retractabile de mare duritate, făcând astfel posibilă adaptarea la culturi variate. Atunci când se schimbă lăţimea de lucru şi numărul de secţii poate fi modificat cu uşurinţă. Ca un exemplu Tempo T este capabilă să semene porumb cu 6 rânduri la 750 mm, floarea soarelui sau soia cu 7 rânduri la 600 mm sau rapiţă cu 6 rânduri la 500 mm.

Tempo F 6-8

Tempo F este o semănătoare tractată de mare viteză, disponibilă cu 6 sau 8 rânduri şi fertilizare în opţiune. Plasarea şi designul roţilor de susinere menţin adâncimea de semănat constantă în orice condiţii, asigurând astfel  cultură uniformă.Tempo F oferă capacitate mare de fertilizare cu închiderea individuală a rândurilor, maximizând astfel\ timpii de lucru şi economisind fertilizatorul.

Controlul adâncimii impresionant

Pentru asigurarea adâncimii optime de semănat, Tempo F este echipată cu roţi de susţinere cu reglaj hidraulic, fixate între secţiile de semănat, evitând astfel orice înclinare nedorită în terenurile neregulate. Pneurile late menţin adâncimea de lucru indiferent de condiţiile de sol. Diametrul mare asigură o deplasare stabilă la viteze mari îmbunătăţind precizia de semănat.

Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro