VÄDERSTAD TEMPO R

Semănătoare cu lățimea de lucru de 8.4 m

Fiecare componentă de pe planterele Tempo sunt construite pentru a asigura întotdeauna uniformitatea germinării pentru toate seminţele. Orice viteză – orice condiţii de lucru. Plasarea uniformă a seminţelor duce la o creştere uniformă a plantelor, ceea ce duce la final la coacerea lor deplină şi atingerea potenţialului maxim.

MODELE Lățime de lucru (m) Nr. secții semănat Buncăr Necesar putere ALEGE MODELELE
DE CARE ESTI INTERESAT
TEMPO R 12 8.4 M 12 12X70 L 250 CP
Lățime de lucru (m): 8.4 M
Nr. secții semănat: 12
Buncăr: 12X70 L
Necesar putere: 250 CP

 

Precizie neegalată

Semănătorile Tempo asigură spaţierea precisă, adâncime constantă fără suprapuneri pe capete. În plus, precizia de plantare este întotdeauna aceeaşi indiferent de influenţele externe cum ar fi viteza, vibraţiile, pante sau condiţiile variate de teren.

Lucrând cu suprapresiune

Dozatoarele Tempo folosesc suprapresiunea pentru a ajuta ca fiecare sămânţă să îşi găsească locul pe discul rotativ, una câte una. Pentru asigurarea performanţelor de top, trei role singulatoare independente poziţionate în partea superioară a discului elimină seminţele duble.

Nu lasă nimic şansei

Atunci când seminţele ajung la tubul de semănat, presiunea aerului este întreruptă pentru a-i permite să intre corect în tub. În acest moment presiunea aerului controlează seminţele şi le împuşcă în sol. Din moment ce toate seminţele au asigurat acelaşi timp de transport de la dozator până la sol, precizia este asigurată. La Väderstad numim acest procedeu tehnologia PowerShoot. Atunci când părăseşte tubul de semănat scurt, fiecare sămânţă este captată de o roată specială moale. Aceasta asigură contactul optim între seminţe şi sol, la adâncimea de semănat dorită.

Precizia în rând

Dozatorul Tempo împreună cu tehnologia PowerShoot garantează plasarea precisă, una câte una, a seminţelor în brazdă. Prin asigurarea distanţelor uniforme între plante, fără însămânţări duble sau ratări, Tempo asigură o precizie înaltă de semănat. Aceasta înseamnă că toate plantele au asigurate aceleaşi condiţii de germinare încă de la început.

Precizia adâncimii

Semănătoarea Tempo are o construcţie robustă, transferând greutăţi substanţiale către rândurile de semănat. Împreună cu componentele sale, aceasta asigură o deplasare stabilă cu păstrarea adâncimii de semănat în orice condiţii. Precizia înaltă duce la o germinare uniformă, ceea ce se transformă într-o creştere puternică a unor culturi puternice si sănătoase cu potenţial înalt.

Precizia la cap de rând

Fiecare rând în parte al Tempo este antrenat electric, permiţând astfel controlul prin GPS al închiderii individuale a secţiilor. Prin eliminarea suprapunerilor pe capete şi terenuri neregulate, posibilele pierderi sunt astfel eliminate în acelaşi timp cu reducerea costurilor de înfiinţare cu 5% până la 10%. Tempo poate controla secţiunile individuale pentru seminţe, fertilizator şi microgranule.


Tempo R

Tempo R  este o semănătoare rigidă, de mare viteză, purtată în tiranţii tractorului cu distribuţie de fertilizator în opţiune. Distanţa între rânduri uşor de reglat permite semănatul multor tipuri de culturi cu acelaşi utilaj, sporind astfel utilitatea semănătorii. Utilajul purtat permite o manevrare uşoară în câmp şi pe capete. În plus un şasiu rigid beneficiază de mai puţine piese mobile, greutate minimă şi mentenanţă redusă fără a compromite precizia excelentă a semănătorii Tempo R.

Culturi multiple cu o singură semănătoare

Tempo R are un design al şasiului ce permite reglarea simplă a distanţei între rânduri şi numărul de rânduri, inclusiv numerele impare. Distanţa între rânduri pe modelul de 18 rânduri poate fi redusă până la 450 mm, în timp ce modelul de 12 rânduri poate fi configurat între 700 şi 800 mm. Aceasta rezultă în mai multe hectare lucrate pe sezon ducând astfel la costuri scăzute.

Tempo R stabileşte un nou record cu floarea-soarelui

Väderstad a decis să pună la încercare Tempo încă odată, şi cu entuziasm s-a pus pe treabă pentru o cursă de 24 de ore în Bulgaria, de această dată cu un utilaj de 12 rânduri. Multe pregătiri au fost necesare, precum şi organizarea în cele mai mici detalii înaintea cursei, dar aşteptările erau mari. Într-o cursă de 24 de ore, pe 3-4 Aprilie 2014, Tempo R12 a semănat 306 hectare de floarea-soarelui cu o viteză medie de 19 km/h. Cursa Väderstad Tempo a fost ţinută la nord de Sofia, împreună cu importatorul bulgar Titan Machinery şi Case IH. Aici a fost arătată abilitatea Tempo R de a semăna floarea-soarelui cu precizie excelentă la viteze mari.

Startul s-a făcut auzit din armă la ora 13:45 pe 3 Aprilie 2014 iar cursa s-a încheiat 24 de ore mai târziu. Patru operatori au făcut cu schimbul semănând 306 hectare de floarea-soarelui în ferma Agrotrade Commerce. Această fermă cultivă aproximativ 5,000 de hectare de păioase şi 1,000 de hectare de floarea-soarelui în fiecare an. Floarea-soarelui este cultura cea mai răspândită
în sud-estul Europei. Parcela a fost semănată la aproximativ 5 cm adâncime cu o normă de sămânţă de 62,500 de plante la hectar.

Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro