VÄDERSTAD TEMPO R

Semănătoare cu lățimea de lucru de 8.4 m

Tempo R stabileşte un nou record cu floarea-soarelui

Väderstad a decis să pună la încercare Tempo încă odată, şi cu entuziasm s-a pus pe treabă pentru o cursă de 24 de ore în Bulgaria, de această dată cu un utilaj de 12 rânduri. Multe pregătiri au fost necesare, precum şi organizarea în cele mai mici detalii înaintea cursei, dar aşteptările erau mari. Într-o cursă de 24 de ore, pe 3-4 Aprilie 2014, Tempo R12 a semănat 306 hectare de floarea-soarelui cu o viteză medie de 19 km/h. Cursa Väderstad Tempo a fost ţinută la nord de Sofia, împreună cu importatorul bulgar Titan Machinery şi Case IH. Aici a fost arătată abilitatea Tempo R de a semăna floarea-soarelui cu precizie excelentă la viteze mari.

Startul s-a făcut auzit din armă la ora 13:45 pe 3 Aprilie 2014 iar cursa s-a încheiat 24 de ore mai târziu. Patru operatori au făcut cu schimbul semănând 306 hectare de floarea-soarelui în ferma Agrotrade Commerce. Această fermă cultivă aproximativ 5,000 de hectare de păioase şi 1,000 de hectare de floarea-soarelui în fiecare an. Floarea-soarelui este cultura cea mai răspândită
în sud-estul Europei. Parcela a fost semănată la aproximativ 5 cm adâncime cu o normă de sămânţă de 62,500 de plante la hectar.

MODELE Lățime de lucru (m) Nr. secții semănat Buncăr Necesar putere ALEGE MODELELE
DE CARE ESTI INTERESAT
TEMPO R 12 8.4 M 12 12X70 L 250 CP
Lățime de lucru (m): 8.4 M
Nr. secții semănat: 12
Buncăr: 12X70 L
Necesar putere: 250 CP

 


Înălţător pentru admisia de aer
Cele mai multe utilaje Tempo pot fi dotate cu un sistem înălţat pentru admisia de aer, ce reduce drastic cantitatea de resturi vegetale şi praf absorbită de utilaj în condiţii grele.

Buncărul de fertilizare
Un buncăr central de fertilizare face uşoară operaţia de reumplere cu un sistem eficient de umplere.

Containerul pentru microgranule
Containerul pentru microgranule are capacitatea de 17 litri şi este utilizat pentru fertilizator sau pesticid, care poate fi administrat în şanţul seminţei sau pe sol.

Marcatorii
Marcatorii lasă o urmă clară, chiar şi în sistemele de lucrări minime.

Curăţitori de rânduri
Pentru lucrările minime sau cantităţi mari de resturi vegetale pe sol, curăţitorii de rânduri sunt recomandaţi.

Pliere hidraulică
Plierea hidraulică este opţiune pentru cei care doresc să plieze lateralele utilajului Tempo în cel mai simplu mod din cabina tractorului.

Discurile pentru seminţe şi roţile ejectoare
Un disc pentru semănat pentru porumb cu 32 de găuri şi 5.5 mm în diametru este standard. Discurile de semănat sunt disponibile cu diferite configuraţii de găuri, pentru porumb, floarea-soarelui, sorg, rapiţă, sfeclă de zahăr si soia în opţiune.

Brăzdarele de fertilizare
Brăzdarele de fertilizare sunt disponibile tip disc sau patină.

Melc de umplere
Melcul de umplere cu acţionare hidraulică simplifică reumplerea. Melcul este fabricat din oţel inoxidabil şi are un diametru de 150 mm. Acest melc de umplere este opţional pe TPF precum şi pe TPT cu buncărul de 1200 litri.

Ax de amestecare
Pe utilajele Tempo cu acţionare hidraulică, buncărul de fertilizare poate fi dotat cu un ax de amestecare.

Frâne
Frâne hidraulice sau pneumatice sunt disponibile în opţiune.

Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro