GREAT PLAINS SCARIFICATOR TL
Scarificatoare cu lățimi de lucru între 3 și 3.5 m

TL este un cultivator cu ancore interconectat destinat pentru lucrări primare în soluri ușoare și medii. Ușor de setat și utilizat, acest utilaj robust și versatil poate lucra îndeajuns de adânc pentru a încorpora cantități mari de resturi vegetale cum ar fi în legumicultură sau o lucrare primară pentru o cultivare viitoare.
TL a dovedit rezultate remecabile în testele efectuate când a fost folosit ca și utilaj primar și secundar în lucrările de toamnă. De asemeni este eficient și în lucrările de primăvară la prelucrarea miriștilor lăsate peste iarnă, pentru a le ajuta la uscare și încălzire înaintea însămânțării de primăvară.

MODELE Latime de lucru ALEGE MODELELE
DE CARE ESTI INTERESAT
TL 035 3.5 M
TL 030 3 M
Latime de lucru: 3.5 M
Latime de lucru: 3 M

• Sistem de atasare in 3 puncte
• Latime de lucru: TL 030 = 3,0 m / TL 035 = 3,5m
• 10 (TL 030) / 12 (TL 035) organe active paraboliceheavy duty dispuse pe 3 randuri, cu protectie auto-reset
• Distanta intre randuri de 30 cm
• DISCURI PENTRU NIVELARE AMPLASATE IN URMAORGANELOR ACTIVE
• TAVALUG TIP DDLITE CU DIAMETRUL DE 550MM

TREI RÂNDURI DE ANCORE
Zece ancore pe 3.0m și douasprezece pe 3.5m distribuite pe trei rânduri. Spațierea între ancore este de 300mm și 900mm între ancorele de pe același rând.

SISTEMUL KRAVA DE ARCURI AUTO-RESETARE
Montate pe un suport cu arc spiralat, ancorele beneficiază de maximă protecție împotriva impactului în condiții extreme când lucrează în sol cu pietre și angrenare pozitivă în sol tot timpul.

UNITATE DE ANCORE KRAVA CU MT ARC
Aceste ancore pot lucra la o adâncime de până la 300mm pentru a încorpora volume mari de resturi vegetale sau pentru a efectua
o bună desțelenire pentru lucrările următoare. Ancorele sunt dotate cu vârfuri și aripi no till, dar și cu lamele înclinate, pentru o mai bună încorporare. Vârful, aripile și lamelele sunt componente individuale. Este permisă efectuarea lucrării fără ele pentru o penetrare mai adâncă.

DISCURI DE NIVELARE
În spatele ancorelor se află un rând de discuri nivelatoare care taie și încorporează resturile de suprafață și totodată nivelează suprafața în fața tamburului.

TAVALUG DD LITE
deal pentru implementurile montate pe tractoare cu puteri medii, tavalugul DD Lite impartaseste aceleasi caracteristici unice cu tavalugul DD, inclusiv sistemul unic de tensionare a axei cu distantieri intre inele cei permite tavalugului autonivelarea, mentinandu-si astfel eficacitatea.

Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro