Ofertă la noul Magnum AFS Connect 400

Profită acum de oferta promoțională la noul tractor Case IH Magnum AFS Connect 400 și beneficiezi de discountul de lansare în valoare de 20.000 de euro. Această ofertă este valabilă pentru achizițiile înregistrate în 2020.

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/contact-bucuresti

______________

Magnum AFS Connect reprezintă dintre cele mai performante modele de tractoare construite vreodată de Case IH în aproape două sute de ani de dezvoltare. Totodată, Magnum AFS Connect reprezintă nouă generație de tractoare de mare putere (a șaptea pe piața internațională), este produsă exclusiv la uzina din oraşul Racine, Wisconsin și are câteva puncte în comun cu tractorul complet autonom, fără cabină, prezentat în urmă cu doi ani și jumătate (care poartă, de asemenea, numele Magnum).

Beneficiază de multe îmbunătățiri ergonomice atât la exterior cât și la interior, operare intuitivă și deosebit de facilă, conectivitate, putere și productivitate fără precedent, asistență tehnică de la distanță și un cost de exploatare și de întreținere mai bun.