Cultivatorul Väderstad FEROX

Cultivatorul Väderstad Ferox are dinţi vibranţi ce lucrează până la 12 cm adâncime. Ferox este o unealtă universală de înaltă calitate pentru lucrări de medie adâncime şi pregătirea patului germinativ.

Dinţi intensivi cu gardă la sol mare
Ferox are o gardă la sol de 50cm. Prin acţiunea de vibrare dinţii sortează agregatele de sol şi distribuie resturile vegetale.

Controlul adâncimii pentru precizie crescută
Funcţia ControlFunction pe Ferox permite ca adâncimea de lucru să fie reglată în funcţie de condiţiile variate, din mers. Pentru a crea condiţiile optime de înfiinţare, Ferox poate fi reglat astfel încât să lucreze mai intens pe capete, de exemplu, sau oriunde este nevoie de cultivare mai adâncă.

Roţile boghiu diferenţiat scad vibraţiile 
Roţile suport sunt montate în sistem boghiu decalat, oferind astfel şasiului două axe portante. Aceasta asigură Ferox stabilitate în lungul utilajului şi menţine dinţii din faţă la aceeaşi adâncime de lucru ca şi cei din spate. Prin distribuirea sarcinii cu 40% pe axa faţă şi 60% pe axa spate, se asigură abilităţi excelente de conturare şi responsivitate pe terenuri neuniforme.