Service / Piese

Prin intermediul punctelor de service teritoriale din Bucuresti, Cluj, Roman si Timisoara cat si cu ajutorul echipelor mobile de interventie rapida punem la dispozitia clientilor un ansamblu de operatii menite sã asigure o functionare optima a utilajelor Case IH si Case Construction.

Mentenanța utilajelor în cadrul Titan Machinery
Pentru o companie de anvergura și din sectorul de activitate al Titan Machinery România, segmentul de «Mentenanță și Piese de Schimb» al afacerii este esențial. Pentru că, nu este important numai să vinzi. Pentru că, responsabilitatea unei companii care se respectă pe sine nu se încheie odată cu ieșirea pe poarta firmei a utilajului care pleacă spre client. O companie care se află în plină expansiune teritorială, comercială și de notorietate de talia Titan Machinery știe că fără un suport substanțial, înglobat într-un parteneriat strategic pe termen lung cu orice fermier de pe piața pe care activează, nu va ajunge niciodată lideră de piață, chiar dacă produsele sale sunt superioare calitativ.

Viziunea Titan Machinery este aceea de a fi partenerul preferat al agricultorului din România. Iar când îți dorești să fii partenerul preferat, nu trebuie să ai numai produse premium, ci să fii responsabil de parteneriatul și de afacerile pe care le dezvolți, și anume ale companiei producătoare, ale fermierului beneficiar și ale tale ca drept furnizor de servicii agricole integrate, acordând atenție, răbdare și înțelegere tuturor situațiilor întâmpinate. Pentru că asta înseamnă să-ți asumi angajamentul, sprijinind permanent agricultura căreia i te dedici. Viziunea Titan Machinery nu este un element izolat într-un birou, ci este o viziune împărtășită de întreaga echipă comercială și tehnică care conduce produsele și serviciile în teritoriu.

Mentenanța utilajelor în cadrul Titan Machinery
TITAN MACHINERY ROMANIA
Prin intermediul punctelor de service teritoriale din Bucuresti, Cluj, Roman si Timisoara cat si cu ajutorul echipelor mobile de interventie rapida punem la dispozitia clientilor un ansamblu de operatii menite sã asigure o functionare optima a utilajelor Case IH si Case Construction.
TITAN MACHINERY ROMANIA
Acceseaza cataloagele noastre online de piese
CASE IH
CASE CONSTRUCTION
MEREU LA INDEMANA
Relatia noastra cu clientii se fundamenteaza pe o baza legala prin intermediul contractelor ce au ca scop economisirea resurselor, aspect ce aduce cu sine reducerea costurilor de intretinere si potentarea productivitatii. Prin intermediul atelierelor mobile de service putem asigura intervenții rapide în orice locație din țara.
ASISTENTA
Suntem constienti ca urmariti sa maximizati beneficiile de pe urma investitiei realizate, acesta fiind motivul pentru care Titan Machinery va prilejuieste instruirea utilizatorilor care se vor afla la volanul utilajului achizitionat, totul pentru ca dumneavoastra sa va eficientizati afacerea. Pe langa utilajele extrem de performante marca Case IH sau Case Construction, veti deveni beneficiarii serviciilor de servisare sustinute de personalul calificat in operarea utilajelor de constructii. Sunteti liber sa alegeti echipamentul optim in raport cu obiectul activitatii desfasurate de dumneavoastra.
PIESE DE SCHIMB
Pentru ca vizam in mod direct cresterea valorii afacerii pe care o conduceti si pentru ca stim cat de importanta este buna functionare a utilajelor, recomandam utilizarea exclusiva a pieselor de schimb originale și venim in intampinarea clientilor nostrii prin rapiditate in distributie si calitatea produselor si serviciilor oferite.
Cu stocuri de peste 4.000.000 de EUR am limitat la maxim termenul de livrare, iar in momentul in care un reper nu se afla pe stoc il putem aduce in Romania in 24 de ore din orice depozit din Europa (Anglia, Austria, Germania, Franta, Spania, Italia).
Piesele de origine CASE comercializate de Titan Machinery Romania ajuta la marirea timpilor de functionare a utilajelor, micsoreaza costurile de intretinere pe perioade medii si asigura o mai buna functionare a echipamentelor CASEIH si CASE CONSTRUCTION
CONTACT SERVICE
Oferim clientilor nostri in perioada de recoltare suport tehnic 24/7 la:
Telefon 0748 77 88 99 si email: service(@)titanmachinery.ro

Adresa: Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km 13.2 | 077096 Dragomiresti Deal, Aleea Stefania Nr.2 | Ilfov - Romania
Telefon: +40 374 367600
Fax: +40 21 3101224
Mobil Service: +40 752 146862
Mobil Piese: +40 754 051497
E-mail: service@titanmachinery.ro