RABLA LA CASE IH FARMALL 110 M

Programul "RABLA LA TRACTOARE" cuprinde și tractorul Case IH Farmall 110 M cu transmisie POWERSHIFT (16x16) care are un preț promoțional de 66.900 euro!

Titan Machinery România oferă în această perioadă posibilitatea fiecărui fermier de a-și valorifica "𝗿𝗮𝗯𝗹𝗮"(𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗼𝗿 𝘀𝗮𝘂 𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮) din curte, transformand-o în avans pentru un tractor nou, de ultima generație, precum Case IH Farmall 110 M cu transmisie POWERSHIFT (16x16). 

💰 Totodată, noul tractor Case IH Farmall 110 M, are un preț promoțional de 66.900 de euro și este finanțat integral de Titan Machinery.
💥 0% avans
💥 2.99% dobanda fixă anuală
💥 de la 5 ani perioadă de finanțare
💥 prima rată în septembrie 2025

Atenție! Oferta de finanțare utilaje agricole cuprinde întreg stocul de utilaje agricole cu excepția combinelor și presupune o dobândă de 2,99%, cu avans de la 0% și o perioadă de finanțare de la 5 ani. Oferta este supusă unor termene și condiții și este valabilă în limita stocului disponibil.

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery. Accesează link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră pentru a găsi reprezentantul de vânzări!

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact

RABLA LA CASE IH FARMALL 110 M