PROMOȚIE SEZON - PIESE COMBINE

Titan Machinery România desfășoară în această perioadă o campanie promoțională la piese de schimb de origine pentru combinele de recoltat Case IH.

Potrivit acestei campanii, Titan Machinery România oferă un discount de 27% la piesele de schimb, cum ar fi piese de tăiere; lanțuri cu role; valve și pompe hidraulice; curele; filtre; rulmenți; componente de frânare; radiatoare; ambreiaje; aer condiționat; sticlă securizată; garnituri și oringuri; uleiuri gama Akcela.

Folosing piesele de schimb de origine, vei asigura funcționarea ceas a utilajelor agricole CASE IH în campania de recoltare.

Oferta este supusă unor termene și condiții și este valabilă până la data de 30 iunie 2023 în limita stocului disponibil pentru piesele de shimb de origine selectate în Campania de Recoltare. Află mai multe detalii despre ofertă de la reprezentanții Titan Machinery. Accesează link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră pentru a găsi reprezentantul de piese de schimb!

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contactPROMOȚIE SEZON - PIESE COMBINE