EARLY BIRD 2023 - PÂNA LA 30 NOIEMBRIE

Campania Early Bird 2023 se prelungește până la 30 noiembrie 2023. Achiziționarea oricărei combine Case IH Axial flow din cele două serii de ultimă generație: 150 sau 250 este avantajată de o ofertă de finanțare fără precedent.

Combinele Case IH Axial-Flow pot fi accesate de către orice fermier, mic, mediu sau mare. Nu o ratați! Orice combină Case IH Axial-Flow achiziționată până la 30 noiembrie 2023 va beneficia de finanțare cu::
  1. 0% AVANS
  2. 0% COMISION
  3. 0% DOBÂNDĂ pentru o perioadă de finanțare pe 5 ANI
sau
  • 0.69% DOBÂNDĂ pentru o perioadă de finanțare pe 6 ANI
sau
  • 1.49% DOBÂNDĂ pentru o perioadă de finanțare pe 7 ANI

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery. Accesează link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră pentru a găsi reprezentantul de vânzări!

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact
____________________
Este bine știut faptul că tehnologia de recoltare CASE IH AXIAL-FLOW este unică pe piață, sistemele și echipamentul acestor combine de recoltat, fiind recunoscute prin diferențele conceptuale, fundamentale față de concurență. Rotorul unic cu flux axial (sistem inventat și dezvoltat de CASE IH) este acționat numai prin cardane, nu prin curele, așa cum vedem la alte combine și este reversibil(n.red. singurul rotor axial cu această tehnologie). Totodată, CASE IH AXIAL-FLOW are cele mai puține curele de pe piață(n.red. doar 7 curele) și are un elevator central cu turație variabilă, automată, dar și manuală, în funcție de viteza de înaintare dorită, lucru care nu se mai găsește nicăieri în altă parte.


EARLY BIRD 2023 - PÂNA LA 30 NOIEMBRIE