Noutăți
Noutăți 2020
Noutăți 2019
Noutăți 2018
Noutăți 2017
Noutăți 2015
Case IH Puma a ajuns si in Delta
[16.05.2014]
Titan Machinery România a organizat o demonstratie cu tractoare si utilaje în Delta Dunarii. Au participat în jur de 50 de fermieri, veniti din judetele alaturate chair din Oltenia si din nordul Moldovei. Toti aveau un numitor comun, vor sa-si cumpere un tractor Puma. 
 
Demonstratiile tehnice s-au tinut într-un câmp, chiar în buza ghiolului, în ferma lui Dumitru Mergeani, si el un client Titan Machinery, cum altfel. Acolo echipa de vânzari a Titan Machinery a dus 5 tractoare Puma, doua modele 215, din cele dotate cu sistem de precizie prin satelit, AFS, doua modele 160, mai mici si un Puma 155. In tandem cu acestea au fost prinse un plug cu 5 trupite, o masina de împrastiat îngrasaminte granulate, construita de Sulky, un cultivator Great Plains, modelul CultiPress, o semanatoare de precizie TwinRow, cu rânduri de porumb duble, construita tot de Great Plains si un încarcator frontal de la Stoll.
 
Dupa câteva ore de prezentari tehnice si mai ales practice cu fiecare tractor în parte, timp în care fermierii le-au folosit cum au crezut de cuviinta, a urmat o plimbare cu salupa, de destindere, pe canalele Deltei.