Titan Machinery prezent la Construct Expo 2014


13.04.2014

Prima participare a diviziei de construcţii CASE în cadrul unei expoziţii naţionale de profil

·        O gama variată de utilaje pentru construcţii

·        CASE Rodeo, concursul operatorilor de utilaje

·        Vizita studenţilor Facultăţii de Utilaj Tehnologic

·        Concretizarea unor proiecte

Bucureşti, 16 aprilie 2014 – Titan Machinery România, unic distribuitor al utilajelor şi echipamentelor CASE pentru construcţii a participat ca expozat în perioada 10 – 13 aprilie, pentru prima dată, în cadrul unei expoziţii de profil din România.

În stand-ul amenajat pe o suprafaţă de 600 mp în Parcarea B din cadrul târgului Construct Expo,  Titan Machinery România a expus o gamă variată de utilaje: mini încărcătoarele SR150 şi SR250, încărcătoarele frontale 821 F şi 321E, buldoexcavatoarele 580ST, 590ST şi  ST695, excavatoarele pe şenile CX250C şi CX 210C, mini excavatorul CX26B ZTS (Zero Tail Swing) precum şi o premieră pentru piaţa locală, buldozerul 1150M din noua gamă M, cu preinstalatie pentru sistem de reglare autoadaptiva de pozitie a lamei 3D.

Tot În cadrul stand-ului, a fost organizat şi CASE Rodeo – cunoscutul concurs dedicat operatorii de utilaje. Cei înscrişi au avut ocazia să-şi demonstreze abilităţile pe cele mai bune utilaje, căştigătorul având şansa să reprezinte România în finala internaţională de la Centrul Clienţilor Case de la Paris, ce se va desfăşura în luna octombrie.

De asemenea, pe la stand au trecut şi studenţii Facultăţii de Utilaj Tehnologic din Bucureşti alărturi de câţiva profesori. Aceştia au avut ocazia să vadă chiar pe modelele expuse cele mai noi tehnologii ce echipează utilajele CASE dar şi să pună întrebări specialiştilor Titan Machinery România prezenţi.

În pofida timpului ploios şi rece care s-a menţinut pe întreaga perioadă a expoziţiei, la stand-ul CASE au fost prezenţi o serie de clienţi importanţi şi parteneri strategici. În plus, au fost concretizate o serie de proiecte la care se lucra de mai multă vreme. „Este prima noastră apariţie la o expoziţie de construcţii din România, chiar dacă în trecut am mai participat alături de colegii noştri de la agricultură la diferite târguri. Nu ne aşteptam să vină un număr aşa mare de clienţi la stand în condiţiile în care vremea n-a fost tocmai prietenoasă.“ a declarat Claudia Butoarcă, Business Operation Manager al diviziei de construcţii CASE din cadrul Titan Machinery România.