Titan Machinery Open Day – Case Construction


18.07.2013

Titan Machinery România, dealer unic pentru România al mărcilor Case Agriculture şi Case Construction Equipment, a aniversat un an de la preluarea reprezentanţei Case Construction în România. Cu această ocazie compania a organizat un eveniment special dedicat actualilor şi viitorilor clienţi, aceştia având oportunitatea nu doar de a vedea şi testa echipamentele Case expuse la sediul distribuitorului Titan Machinery, ci şi de a achiziţiona utilajele, beneficiind în această zi şi de o ofertă promoţională.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai companiilor de consultanţă pentru accesarea fondurilor europene, dar şi reprezentanţi ai partenerilor financiari ai Titan Machinery, care pe toată durata zilei le-au oferit celor interesaţi informaţii şi sfaturi cu privire la modalităţile de accesare a fondurilor europene pentru achiziţia de utilaje de construcţii sau agricole.

Pentru demonstraţiile care au avut loc pe un teren special amenajat în apropierea sediului Titan Machinery au fost alese două dintre „vârfurile de lance“ ale gamei Case Construction: excavatorul pe şenile Case CX 250, respectiv buldoexcavatorul Case 580 ST.

„Strategia noastră ne permite o abordare corectă a pieţei. În 2012 am deschis 4 reprezentanţe Titan Machinery în România şi suntem acum prezenţi în Oradea, Cluj, Timişoara, Roman şi Bucureşti, iar pe parcursul anului 2013 vom mai deschide încă două reprezentanţe la Constanţa şi la Slatina. Cu ajutorul acestor şapte birouri, vom fi mai aproape de clienţi şi vom putea răspunde mai prompt cererilor acestora.

Am organizat acest eveniment pentru a ne putea cunoaşte mai bine clienţii, pentru a prezenta produsele noastre şi pentru le arăta ce înseamnă conceptul Titan Machinery, cine suntem şi ce facem“ a declarat Erich Urban, Managing Director Titan Machinery Romania.