CASE țintește sus la BAUMA 2019


12.03.2019

     Reflectând abordarea CASE de a furniza soluţii pentru cerinţele specifice ale clienţilor, vizitatorii BAUMA 2019 vor avea parte de o experienţă unică în standul CASE. Carierele, reciclarea, construcţiile urbane și construcţia drumurilor vor avea fiecare o zonă dedicată, CASE prezentând un total de 15 mașini, iar “sora” IVECO va prezenta patru vehicule, într-o sărbătoare a mărcii industriale CNH.

Utilaje de carieră
În secţiunea de carieră a standului va fi un încărcător pe roţi CASE 1121G, un ex­cavator CASE CX300D și un camion IVECO Astra HD9. Toate acestea posedă dexte­ritatea și puterea necesare pentru a face faţă cerinţelor mineritului. Modelul CASE 1121G este echipat cu un motor industrial FPT Stage IV fără filtru de particule diesel (DPF), oferind cele mai bune performanţe de cuplu la turaţie scăzută, fără a mai ne­cesita un sistem suplimentar de răcire. Ino­vaţia continuă la nivelul cabinei, cu un par­briz curbat și un afișaj inovator, care oferă vizibilitate şi confort operatorului. O pom­pă controlată electronic, o supapă princi­pală mai mare și mai mulţi senzori hidrau­lici fac din CASE CX300D un utilaj cu o forţă de rupere impresionantă, cu şase procente mai mare comparativ cu modelul anterior, ideal pentru o carieră. Multitudinea de sen­zori monitorizează continuu caracteristici­le tehnice ale lucrărilor ce trebuie efectua­te, oferind un răspuns automat prin asigu­rarea unui debit hidraulic exact cât să dez­volte forţa necesară la nivelul cupei pentru a lucra rapid și în siguranţă.

Reciclare
La capitolul reciclare, vor fi expuse un autograder CASE 821G pentru manipula­rea deșeurilor (WH) și un camion basculan­tă IVECO X-Way NP. Motorul CASE 821G WH Stage V este echipat cu tehnologie de trata­re a noxelor Hi-eSCR2 de la FPT Industrial. Ca urmare, este fără întreţinere şi suficient de compact pentru a avea o vizibilitate ex­celentă în spatele maşinii. Proiectat special pentru industria de reciclare, graderul CASE 821G WH dispune, de asemenea, de un pa­chet complet de securitate care protejează mașina și previne acumularea de materia­le, incluzând o protecţie a punţii faţă, dispo­zitive de ridicare a cilindrilor, curele de ejec­ţie a cadrului din partea frontală și protec­ţia rezervorului.

Construcţii urbane
În privinţa construcţiilor urbane, vizi­tatorii vor putea admira excavatorul CASE CX90D, încărcătorul compact CASE TV450, excavatoarele CASE CX18C și CX37C, încăr­cătorul compact CASE 321F compact și un camion de intervenţii IVECO DAILY 4x4.

Modelul CASE CX90D MSR completea­ză gama de excavatoare CASE D, prin adă­ugarea unei opţiuni de dimensiuni me­dii. Această versiune are un motor Stage V Yanmar, cu o capacitate de 3,3 litri care produce 69 CP. Acest lucru duce la crește­rea cuplului pe o plajă mai largă şi scăde­rea turaţiilor.

Cel mai rapid din clasa sa, CASE CX90D oferă, de asemenea, opţiuni cum ar fi dis­pozitivele de cuplare rapidă și luminile cu LED. Beneficiind de cele mai recente pro­grese în ceea ce priveşte confortul opera­torului, această mașină nouă are cabina spaţioasă, monitoare mari și ușor de citit, dar și un scaun conceput special pentru a reduce oboseala.

Special BAUMA
CASE TV450, cel mai mare încărcător com­pact produs vreodată de CASE, își va face de­butul european după ce a fost lansat în Ame­rica de Nord la începutul acestui an. Cu o ca­pacitate de operare masivă de 2.040kg la o încărcare de 50%, CASE TV450 poate face faţă fără probleme încărcăturilor exigente. Teh­nologia de reducere catalitică selectivă (SCR) asigură o livrare eficientă a puterii motorului, iar cabina este complet presurizată, oferind protecţie împotriva prafului şi a zgomotului.

ANIVERSARE – 50 de ani de încărcătoare compacte
Anul 2019 marchează şi cea de-a 50-a aniver­sare a skidder-ului CASE, aşa că el va ocupa un loc special în standul CASE de la Bauma. Gama actuală păstrează aceeași versatili­tate care i-a făcut pe predecesorii săi atât de populari, dar cu un plus de performanţă şi confort. Având propria aniversare, CASE European Rodeo va veni la Bauma 2019 cu un joc special conceput pentru standul CA­SE. Operatorii sunt invitaţi să participe la această competiţie zilnică pentru a-și de­monstra abilităţile și manevrabilitatea con­ducând excavatorul CASE CX145D, fiind de­clarat câte un câştigător zilnic.

În cadrul expoziţiei vor fi expuse şi grade­rul CASE 856C AWD, buldozerul CASE1650M și basculanta IVECO X-Way. Seria C de gre­dere CASE dispune de cel mai bun control din clasa sa, beneficiind de o transmisie Er­gopower combinată cu un convertizor de cu­plu, asigurând o schimbare ușoară a trepte­lor. Buldozerul CASE 1650M este proiectat special pentru o precizie ridicată şi putere. Un motor cu turbocompresoare produce cu­plu mare, în timp ce transmisia hidrostatică înseamnă că fiecare şenilă primeşte pute­re în mod independent. Asta face ca buldo­zerul CASE 1650M poate împinge la putere maximă chiar şi în viraje sau pe pante ab­rupte. În plus, joystickul oferă un confort de­osebit operatorului.