CASE IH MAGNUM 380 CVX, DECORAT “TRACTORUL ANULUI 2015”


17.11.2014

In urma unui proces de selectie extrem de riguros care a culminat cu o finala in care 7 competitori si-au disputat locul invingatorului, Magnum 380 CVX a obtinut distinctia “Tractorul anului 2015” in cadrul la EIMA International, Expozitia Internationala a Masinilor destinate Agriculturii si Gradinaritului, organizata la Bologna, Italia.
 
Cu o istorie ce dateaza din 1998, “Tractorul anului” este un premiu prestigios care recunoaste inovatiile tehnice din ingineria agricola.
Lansata in premiera in anul 1987, seria Magnum a fost supusa optimizarilor tehnice continue, atingand, pas cu pas, standarde de top ale performantei si productivitatii, ale reducerii consumului de combustibil si al emisiei de noxe si prin sporirea confortului operatorului.
In cadrul competitiei, CASE IH s-a prezentat in fata juriului cu impunatorul Magnum 380 CVX, solutia suprema pentru toate neajunsurile fermierilor de pe teritoriul european si din afara acestuia. Discursul castigatorului s-a axat pe traditie, cei 27 de ani de Magnum fiind expresia unei perioade de munca asidua si de conlucrare cu fermierii.
 
Caracteristici precum transmisia variabila CVX, maneta multi-controller, sistemul de iluminat tip LED si, desigur, senilele care sunt raspunsul multor probleme legate de tipul si conditia solului, au adus in avanscena Mangnum 380 CVX ca “Tractorul anului 2015”.