DAMMANN AUTOPROPULSATE

2 modele de la 285 la 313 CP

Clasa de mașini de erbicidat profesionale DAMMANN prezintă echipamente de înaltă calitate, în special din punct de vedere tehnic, dovedindu-și unicitatea pe segmentul mașinilor de erbicidat de clasă. Mașinile de erbicidat autopropulsate DAMMANN pot fi adaptate perfect nevoilor fiecărui fermier. Toate mașinile de erbicidat pot fi diferite cu echipamente diferite. Utilajele și opțiunile cu care sunt echipate oferă maximum de robusteţe, stabilitate, fiabilitate și servicii de lungă durată. Utilajele garantează o distribuție precisă a lichidului, lucrând și cele mai întinse suprafețe agricole.

MODELE Putere nominală [kW/ CP @ rpm] Capacitate încărcare rezervor Lungime rampe Greutate ALEGE MODELELE
DE CARE ESTI INTERESAT
DT 2800H S4        
DT 3200H 3A S4 313 CP 8000 - 12000 litri 30 - 42 m 25 t
Putere nominală [kW/ CP @ rpm]: 313 CP
Capacitate încărcare rezervor: 8000 - 12000 litri
Lungime rampe: 30 - 42 m
Greutate: 25 t

 

DAMMANN-trac DT 2800H EcoDrive™

Noul DAMMANN-trac DT 2800H EcoDrive ™ hidrostatic, completează gama de produse DAMMANN-trac din gama autopropulsată, mai economică, mai rapidă și mai silențioasă. Hidromotoare de tracțiune sunt de ultimă generație, beneficiind de o pompă hidraulică și un dispozitiv de comandă inteligent, de tip nou, pentru controlul tracțiunii. Dispozitivul de comandă controlează turația motorului diesel MTU 6R1000, astfel încât să fie dezvoltată numai puterea necesară pentru propulsia hidraulică.

Reglarea opțională a căilor/ecartamentelor îl face pe DAMMANN-tracDT 2800H S4 universal aplicabil pentru diferite tipuri de culturi. În timpul deplasării operatorul modifică lățimea căii/ecartamentului din cabină, prin intermediul comenzii din cotieră. Ecartamentele posibile sunt de1800 - 2250 mm (în funcție de anvelope), 2250 - 3000 mm (numai în combinație cu sistemul de direcție integrală) și 2550 - 3300 mm (numai în combinație cu sistemul de direcție integrală).

DAMMANN-trac DT 3500H S4 EcoDrive™

Propulsorul puternic și economic de la DAMMANN, DAMMANN-trac DT 3500H S4 EcoDrive ™ cu trei osii, oferă o eficacitate mare. Cu un volum al cisternei/rezervorului,  de până la 12.000 de litri, DAMMANN-tracDT 3500H S4 EcoDrive ™ este ideal pentru a lucra eficient pe terenuri întinse. Combinația între eficacitate și manevrabilitate, este realizată prin intermediul celor două osii (punți) direcționate și a celor 6 motoare hidraulice ale roților.

Sistem de direcție integrală (opțiune)

Sistemul de direcție integrală sau direcție pe 4 roți, de la DT 2800 H S4, îl face pe DAMMANN-trac mult mai manevrabil. Cercul de bracaj (virare) mai mică și precizia căii de rulare, cu direcție suplimentară pe osia (puntea) spate.

Manevrabilitate cu 3 osii.

EcoDrive ™ este foarte manevrabil cu cele trei osii sale, iar la dimensiunile anvelopelor de 480 / 80 R46, cu un ecartament de 2,25 m, are o rază interioară de cca. 6,25 m. În funcție de anvelope și de ecartament, raza interioară și unghiul de direcție pot fi modificate.Raza de bracaj (virare) depinde de construcție și variază între 9,45 m și 10,25 m.

DAMMANN-trac DT 2400H S4 „Highlander“ EcoDrive™

"Variabilul econom" al Highlander, care își poate adapta mărimea ecartamentului  și garda la sol. Sistemul său standard, de direcție integrală, contribuie și la manevrabilitatea acestuia.

Highlander a fost conceput pentru a putea efectua lucrări de protecție a plantelor și fertilizare a culturilor, pe zone extinse. Cu o gardă la sol de până la 1900 mm, el a crescut mai mult decât ceea ce este necesar pentru această misiune. Culturile speciale cum ar fi cele de porumb și floarea-soarelui pot fi tratate chiar până la recoltare.

Deflector tulpini (opțiune)

Pentru a lucra la înălțimi mari, pentru Highlander, a fost conceput deflectorul pentru tulpini.  Prin aceasta, se asigură că înălțimea este repartizată și este ținută departe de roți și osii.

Opțiunea Hill-Control (control denivelări)

Hill-Control (control denivelări) este un sistem de control pentru deplasarea în pante și pe terenurile agricole trunchiate. Aici, Highlander este întotdeauna repus în poziție orizontală. Avantajele sunt că, centrul de greutate se află întotdeauna la jumătatea distanței dintre osii, iar roțile stau în poziție verticală. Astfel, zona expusă la soare va suferi mai puține daune. Hill-Control (control denivelări) controlează, individual, fiecare picior al Highlander, astfel încât să fie întotdeauna în poziție verticală. Împreună cu Distance-Control (controlul de la distanță) al pulverizatorului montat, această tehnologie este atentă la nivel și permite, astfel, exploatarea pe suprafețe mari, pe terenuri dificile.

Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro