Tractoare STEIGER

Marca Steiger își are începuturile în anii ’50, atunci cand frații Douglas și Maurice Steiger, dintr-o necesitate în cadrul fermei lor din Red Lake Falls, Minnesotta, au produs primul tractor articulat cu tracțiune integrală. Tractoarele din seria Steiger oferă o productivitate record și un cuplu uriaș în clasa lor, fiind capabile să lucreze la randament maxim chiar şi cele mai vaste câmpuri. Tractoarele din seria Steiger stabilesc noi standarde de productivitate la lucrul pe câmp, fiind în prezent alternativa optimă pentru tractoarele clasice din gama mare. Cu o putere nominală maximă de 628 CP, motorul de 12.9 litri acestui tractor articulat poate furniza până la 692 CP, atunci când este folosită funcția Power Boost. Construite în spiritul strategiei companiei Case IH denumită „Efficient Power”, tractoarele din seria Steiger impun noi standarde de productivitate, fiabilitate şi confort, depăşind aşteptările, chiar și a celor mai exigenţi fermieri. Caracteristicile tehnice ale acestor tractoare precum puterea, tracțiunea, sau raza de întoarcere cuprinsă între 4.9 și 5.7 m, în funcție de dimensiunea anvelopei și modelul de tractor, garantează obţinerea unei eficienţe maxime de lucru pe toate tipurile de teren.

Suntem in curs de actualizare a informatiilor. Pentru a consulta oferta noastra, va rugam sa utilizati datele de contact de mai jos.
Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro