Seria QUADTRAC

Tractoarele Quadtrac oferă o productivitate record şi cea mai ridicată forţă de tracţiune din clasa lor, fiind capabile să lucreze cu randament maxim chiar şi cele mai întinse câmpuri. Noul tractor Quadtrac 620 stabilește noi etaloane de productivitate la lucrul pe câmp, fiind în prezent cel mai puternic tractor din lume aflat în producţia de serie. Cu o putere nominală de 628 CP, motorul acestui utilaj poate furniza la nevoie chiar şi 692 CP. Tractoarele din seria Quadtrac impun noi standarde de productivitate, fiabilitate şi confort, depăşind cu mult chiar şi aşteptările celor mai exigenţi fermieri profesionişti. Acestea reconfirmă celebra strategie a companiei Case IH denumită „Efficient Power”. Caracteristicile tehnice ale acestor tractoare precum şi interfaţa directă cu operatorul au fost optimizate, garantându-se obţinerea unei eficienţe maxime de lucru pe toate tipurile de teren.

Suntem in curs de actualizare a informatiilor. Pentru a consulta oferta noastra, va rugam sa utilizati datele de contact de mai jos.
Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro