Tractoare PUMA

În timp ce obiectivele, necesităţile şi chiar pieţele se schimbă, numărul de ore dintr-o zi de lucru nu se modifică niciodată. Tocmai de aceea am lansat pe piaţă tractoarele din seria Puma. Acestea sunt confortabile, extrem de ușoare, beneficiază de opțiuni suplimentare de anvelope, au un consum redus de carburant și oferă o vizibilitate bună pentru operator. Simplitatea, productivitatea, economia, confortul și calitatea rerezintă doar o parte din caracteristicile ce definesc tractoarele Puma. În versiunea standard, modelele de tractoare Puma 150 și 165 beneficiază de transmisie cuplată la o cutie de viteze de tip Semi-Powershift. Modelele de tractoare Puma 185, 200 și 220 sunt echipate cu o transmisie standard sau opțională cuplată la o cutie de viteze de tip Full-Powershift.

Suntem in curs de actualizare a informatiilor. Pentru a consulta oferta noastra, va rugam sa utilizati datele de contact de mai jos.
Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro