Tractoare PUMA CVX

Tractoarele din seria Puma CVX au fost fabricate, testate şi asamblate în fabrica din oraşul St. Valentine (Austria) unde se află şi sediul european al Case IH. Cele șapte modele ale tractoarelor din seria Puma CVX au la bază transmisia cu variaţie continuă (CVT), care şi-a dovedit eficienţa şi fiabilitatea în ultimii 15 ani în care a dominat piaţa acestor tipuri de utilaje. Transmisia dublu ambreiaj cu variație continuă, tehnologia Hi-eSCR dezvoltată de FPT Industrial pentru Case IH, motoarele moderne care respectă normele de emisii Stage IV și Automatic Productivity Management – APM (sistemul de management automat al productivităţii) generează un bun randament de lucru, un consum de carburant de invidiat și îi permit operatorului să se concentreze mai bine asupra sarcinilor sale de lucru.

Suntem in curs de actualizare a informatiilor. Pentru a consulta oferta noastra, va rugam sa utilizati datele de contact de mai jos.
Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro