Tractoare MAGNUM

Noile tractoare din seria Magnum au fost fabricate pentru a satisface necesităţile de putere, fiabilitate, confort şi productivitate specifice fermelor mari, garantând utilizarea celor mai bune tehnologii în domeniu şi sporind constant cifra de afaceri specifică acestor tipuri de activități. Motoarele care echipează tractoarele din seria Magnum au fost proiectate pentru a dezvolta puteri mari pe baza tehnologiei Efficient Power. Beneficiind de tehnologia patentată de Reducere Catalitică Selectivă de Înaltă Eficiență (Hi-eSCR), motoarele acestor modele de tractoare furnizează o putere impresionantă, reducându-se în acelaşi timp consumul de carburant şi nivelurile de emisii poluante. În caz de necesitate, sistemul de management a puterii motorului (Engine Power Management) sporeşte puterea acestuia cu până la 380 CP, ceea ce le permite lucrul în cele mai dificile condiții.

Suntem in curs de actualizare a informatiilor. Pentru a consulta oferta noastra, va rugam sa utilizati datele de contact de mai jos.
Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro