Tractoarele LUXXUM
3 modele de la 100 la 120 CP

Unele lucruri simplifică atât de mult munca încât vă întrebaţi cum de v-aţi descurcat până acum fără ele. Acesta este exact cazul noului Case IH Luxxum. Cu manevrabilitate, confort şi vizibilitate îmbunătăţite şi mai mult comparativ cu predecesorii săi, Case IH Luxxum se înscrie în angajamentul nostru de a înlesni sarcinile de pe umerii operatorului, garantând o productivitate mai mare atât a tractorului, cât şi a şoferului. Cu trei modele noi cu o putere de 100-120 CP, singurul lucru care lipseşte este obligaţia de a face compromisuri. Mergeţi de jur împrejurul unui Luxxum şi vă veţi da seama imediat că e un tractor conceput pentru cei care vor mereu mai mult. Este vorba despre modele din gama medie pentru cei care probabil nu au nevoie de putere maximă, dar care solicită maximum în orice altă privinţă. Descoperiţi funcţiile tractorului şi veţi înţelege de ce considerăm că este vorba despre cel mai bun tractor de putere medie de pe piaţă. 

Cu până la 117 CP disponibili într-un pachet compact cu patru cilindri, puţine sunt lucrurile pe care tractoarele Luxxum nu sunt în măsură să le gestioneze. Acestea sunt maşini rapide pe drum, stabile pe pante, agile în curte şi uşor de manevrat la capăt de rând. Sunt perfecte pentru a lucra cu un încărcător, mai mult decât confortabile pentru ore lungi de muncă pe câmp şi dispun de capacitate hidraulică suficientă pentru a alimenta şi a manevra unelte grele..

 

MODELE ALEGE MODELELE
DE CARE ESTI INTERESAT
LUXXUM 100
LUXXUM 110
LUXXUM 120
EFFICIENT

At the heart of every Luxxum is an engine from Case IH sister company FPT, a name which has become a byword for efficiency, economy and high standards of engineering. The four-cylinder, four-valve 3.4-litre engine in each Luxxum model is turbocharged and intercooled to create a compact power unit that’s capable of high outputs yet is especially frugal with fuel. The result is a tractor with the ideal power-to-weight ratio for every farm task, from light work at low rpm to heavyweight draft tasks and high-speed haulage. 


Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro