Tractoare FARMALL A

Tractoarele Farmall şi-au câştigat reputaţia de cai de povară versatili şi fiabili încă de la prezentarea acestui nume în 1923. În prezent, Farmall A este un succesor demn: specificaţiile sunt de aşa manieră încât chiar şi operatorii noi sau novice se pot familiariza rapid, permiţând tractorului Farmall A să joace un rol important într-o întreprindere mare care dispune probabil de mai mulţi şoferi. Pentru operaţiunile de mai mică anvergură, versatilitatea sa asociată cu preţul de achiziţie economic şi costurile de exploatare reduse fac din Farmall A o investiţie înţeleaptă şi uşor de amortizat. În cazul în care căutaţi un tractor sub 100 CP care este compact, rentabil, uşor de utilizat şi cu cerinţe de întreţinere reduse, noile modele Farmall 55/65/75 A vă oferă tot ceea ce vă aşteptaţi de la un tractor Case IH – rezistenţă, fiabilitate şi economie. Datorită simplităţii în utilizare, manevrabilităţii uşoare şi greutăţii reduse, este ideal pentru orice fel de lucrare, de la operaţiuni uşoare pe câmp până la munca în curte şi cu încărcătorul, iar datorită întreţinerii uşoare şi motoarelor economice, însă puternice, costurile de exploatare rămân mici. Farmall A poate gestiona orice cerinţă impusă de munca dumneavoastră.

Suntem in curs de actualizare a informatiilor. Pentru a consulta oferta noastra, va rugam sa utilizati datele de contact de mai jos.
Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro