CASE IH RB 3
Prese de balotat cu dimensiuni de 120x125 CM

Presele de balotat cu cameră fixă pentru baloţi rotunzi din seria RB 344 au un design simplu şi sunt foarte eficiente. Sunt disponibile două versiuni de prese de balotat cu cameră fixă din seria RB-3 echipate cu un sistem de alimentare având lăţimea de lucru de doi metri şi dinţi apropiaţi unii de alţii, care garantează colectarea tuturor plantelor retezate.

Dimensiunile şi densitatea baloţilor pot fi modificate şi monitorizate din cabina tractorului, sistemul de formare a acestora fiind cu adevărat invincibil – astfel, nu va mai trebui să vă faceţi griji în legătură cu tipul plantelor balotate sau condiţiile de lucru de pe câmp. Indiferent dacă vorbim de plante furajere, paie utilizate ca aşternut sau fân, presele de balotat cu cameră fixă din seria RB344 vor forma baloţi comprimaţi, care vor putea fi ulterior tocaţi, rostogoliţi, ridicaţi, înveliţi şi depozitaţi mult mai rapid și mai eficient decât baloţii produşi de utilaje similare ale altor producători.

MODELE ALEGE MODELELE
DE CARE ESTI INTERESAT
RB 344 Rotor Feeder 2.0
: 2.0Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro