TITAN MACHINERY LANSEAZĂ PROPRIUL SERVICIU WHATSAPP BUSINESS


29.04.2022

        Ca urmare a dezvoltării serviciilor de mentenanță și de asistență tehnică din ultima perioadă, Titan Machinery România este bucuroasă să anunțe lansarea SERVICIULUI SPECIAL DE COMUNICARE, dedicat unei interacțiuni directe și complete dintre reprezentanții companiei și clienții Titan Machinery din România. Dezvoltarea acestui serviciu special are la bază aplicația de Whatsapp și urmărește ca obiectiv central gestionarea și rezolvarea rapidă a tuturor solicitărilor primite din partea clienților.

Ca atare, clienții se vor bucura de un proces îmbunătățit și transparent, de la solicitarea intervenției și până la finalizarea acesteia, compania angajând pentru buna funcționare a acestui serviciului toate resursele sale tehnice și de management pe care le are la dispoziție, ridicând la maximum eficiența recepționării solicitărilor, monitorizarea gestionării, rezolvarea problemelor și feedback necesar.

Pentru o companie de anvergura și din sectorul de activitate al Titan Machinery România, segmentul de «Mentenanță și Piese de Schimb» al afacerii este esențial. Viziunea Titan Machinery este aceea de a fi partenerul preferat al fermierului din România. Iar când îți dorești să fii partenerul preferat, nu trebuie să ai numai produse premium, ci să fii responsabil de parteneriatul și de afacerile pe care le dezvolți.

Viziunea Titan Machinery este împărtășită de întreaga echipă comercială și tehnică ce conduce mașinile și piesele de schimb pe teren. Titan Machinery România operează pe piața internă printr-o rețea de 13 puncte de lucru, care au rolul de a acoperi eficient toată suprafața țării, oferind clienților soluții de echipamente grele de clasă mondială, piese de schimb de origine și servicii de asistență și mentenanță. 

Totodată, Titan Machinery are specialiști supervizori dedicați la nivel de proiect, punct de lucru și de regiune care să îmbunătățească și mai mult fluxul de activitate. În sprijinul atelierelor de service din țară, Titan Machinery are pregătite echipe de tehnicieni și de agenți de piese de schimb dedicate unei flote de peste 100 de autoutilitare complet echipate, gata să intervină în timp util atunci când sunt solicitate.

Departamentul de comunicare
SC Titan Machinery Romania SRL
Aleea Stefania, Nr 2 , clădirea E
 077096 Dragomirești Deal, Ilfov, România
Telefon:  +4 0374 367600; +4 021 3504935;
Vizitează pagina de Website aici
Vizitează pagina de Utilaje Rulate aici
Vizitează pagina de LinkedIn aici
Vizitează pagina de Facebook aici
Vizitează pagina de Instagram aici
Vizitează pagina de Youtube aici