Seria mică de combine CASE IH AXIAL – FLOW® 150


17.05.2023

          Este bine știut faptul că tehnologia de recoltare CASE IH AXIAL-FLOW este unică pe piață, sistemele și echipamentul acestor combine de recoltat, fiind recunoscute prin diferențele conceptuale, fundamentale față de concurență. Rotorul unic cu flux axial (sistem inventat și dezvoltat de CASE IH) este acționat numai prin cardane, nu prin curele, așa cum vedem la alte combine și este reversibil(n.red. singurul rotor axial cu această tehnologie). Totodată, CASE IH AXIAL-FLOW are cele mai puține curele de pe piață(n.red. doar 7 curele) și are un elevator central cu turație variabilă, automată, dar și manuală, în funcție de viteza de înaintare dorită, lucru care nu se mai găsește nicăieri în altă parte.

Seria mică de combine Axial-Flow® 150 de la Case IH a fost proiectată să îndeplinească cerințele clienților exigenți actuali, cu operațiuni arabile de mărime mică și medie. Productivitatea, confortul, condiția de exploatare cu mentenanță redusă și fiabilitatea au atins noi culmi cu îmbunătățirile aduse noilor modele.

ACASĂ pe câmpurile din România

În România, agricultura reprezintă o îndeletnicire complexă: vremea nu oferă decât scurte intervale pentru a-ți termina treaba, recoltele sunt dense și cu randament ridicat și există cerințe înalte cu privire la calitate produselor, pentru a nu menționa decât câteva constrângeri obișnuite. Noile combine Case IH din seria Axial-Flow® 150 sunt construite pentru a gestiona aceste provocări mai eficient ca oricând. Prin creșterea recentă a puterii motorului și progresul tehnologic continuu al rotorului, inginerii de la CASE IH s-au asigurat că combinele Case IH Axial-Flow® reprezintă răspunsul perfect la provocările pe care le comportă agricultura de azi și de mâine.

CREAT PENTRU PRODUCTIVITATE

Seria Axial-Flow® 150 înseamnă mai multă productivitate, indiferent dacă lucrați pe teren nivelat sau pe teren deluros. Și nu veți pierde nici măcar un minut cu întreținerea, pentru că punctele de mentenanță de pe combină sunt ușor de accesat de pe partea dreaptă și au fost prevăzute secțiuni concave mai mici, mai ușoare și mai simplu de manevrat. În plus, funcția de management al reziduurilor oferă posibilitatea de schimbare rapidă și ușoară între împrăștiere și brăzdare și asigură împrăștierea uniformă, care este ideală pentru fermele moderne.

CONSTRUITĂ PENTRU CLIENȚII NOȘTRI

Inginerii de la Case IH înțeleg că, deși aducerea cerealelor în hambar este cheia maximizării venitului, costul de exploatare a combinei este cea mai mare cheltuială a fermierilor, pentru că strângerea rapidă de pe câmp a recoltei înseamnă mult prea puțin dacă se efectuează cu un consum excesiv de carburant, cu cheltuieli mari de întreținere și cu pierderi crescute de boabe.

În inima seriei Axial- Flow® se află îmbunătățirile aduse motorului și rotorului, combinate cu o cabină confortabilă cu monitor avansat AFS care-i permite operatorului să scoată putere maximă din fiecare picătură de carburant, odată cu garantarea fiabilității îndelungate a fiecărei componente. Aceasta este dovada că, Case IH caută permanent să reducă impactul echipamentelor sale atât asupra portofelului, cât și asupra mediului.

CONFORT ÎMBUNĂTĂȚIT

Alegeți cabina Comfort sau cabina Luxury cu scaun opțional ventilat, din piele, pentru un confort fără precedent. Procesul de operare a combinei devine mai ușor ca niciodată cu noua transmisie electrică, care vă va permite să selectați modul drum sau modul câmp, pentru o tracțiune perfectă oriunde vă aflați.

STAȚI CU OCHII PE PERFORMANȚĂ ȘI COST

Sistemul de direcție automată AFS AccuGuide folosește semnal GPS pentru a ghida combina cu precizie de 1.5 cm, eliminând aproape complet suprapunerile. Cu sistemele telematice opționale Case IH, puteți lega în rețea combina cu calculatorul din biroul de la fermă pentru a schimba informații despre mașină, date agronomice și despre locația lucrării.

REZERVOR DE BOABE CU VOLUM MARE DESCĂRCAT DIN MERS

Cantități mari de boabe curate și de calitate superioară sunt descărcate din rezervorul de mare capacitate al combinei Axial-Flow® 150 cu o viteză incredibilă. Jgheabul opțional, pivotant și reglabil, împreună cu melcul lung, mențin remorca la distanța potrivită, împiedicând pierderile chiar și în condiții de vânt.

COMPARTIMENTUL ROTORULUI - RECOLTA OPTIMIZATĂ CU REGLAJE UȘOARE

De foarte mult timp, treieratul și separarea cu un singur rotor reprezintă cartea de vizita Case IH. Seria Axial-Flow 150® nu face excepție, incorporând câteva dintre cele mai noi concepte de treierat și separare, curățare și descărcare.

PROBE DE BOABE CURATE ȘI PRODUCTIVITATE RIDICATĂ CHIAR ȘI PE DEAL

Combinele Axial-Flow® conduc în industrie și datorită suprafeței mari și eficiente de curățare. Noul sistem opțional de curățare Cross Flow asigură producție mare și probe curate pe terenuri în pantă.

TEHNOLOGIA ROTORULUI UNIC pentru capacitate mai mare

AVANTAJE SISTEME DE TREIERAT ROTOR

🔴⚫Treieratul blând dar meticulos protejează bonusurile de calitate a boabelor

🔴⚫Un singur rotor treieră și separă: mai puține piese în mișcare pentru care să vă faceți griji.

🔴⚫Calitate de top a boabelor: nezdrobite și nedeteriorate – aveți mai multă putere de negociere când vindeți.

🔴⚫Reglare din mers a vitezei rotorului și a deschiderii secțiunilor concave: performanță zilnică și venituri crescute.

În inima fiecărei combine Case IH 150 se află rotorul cu tub mic, care a fost perfecționat pentru a îndeplini condițiile de recoltare din România. Toată structura rotorului a fost analizată pentru a-l valorifica la maxim.

A fost testat inclusiv pe câmpurile din România pentru un rezultat perfect satisfăcător: randament înalt, cea mai bună calitate a boabelor și paielor și fără pierderi de cereale.

ROTORUL AXIAL-FLOW® – CONFIGURAT PENTRU EUROPA

Cu noua configurație cu bare răzătoare a rotorului cu tub mic, separarea are loc mai devreme, rezultatul fiind o capacitate mai mare a rotorului. În condiții de umiditate mare, barele răzătoare ghimpate separă eficient boabele.

Avantajele noii configurații sunt capacitatea de debit mai mare și pierderile reduse, dar și sensibilitatea mai mică a rotorului la condițiile schimbătoare ale culturii.

CALITATE A BOABELOR CEA MAI BUNA DIN CLASĂ

Bobul crăpat este blestemul calității, nu doar din cauza miezului stricat, ci și pentru că este suflat cu ușurință înapoi, în spatele combinei. Cu avantajele treieratului cu Axial-Flow® și cu cel mai nou rotor cu tub mic, combinele Case IH asigură în mod constant probe de cereale de calitate superioară. Barele răzătoare sunt dispuse pe patru spirale în jurul rotorului, pentru treierat îmbunătățit și calitate mai bună a paielor în condiții grele.

NU PIERDEȚI TIMPUL SCHIMBÂND SECȚIUNILE CONCAVE DE TREIERAT

Compartimentul rotorului poate fi accesat de pe oricare parte a combinei iar modulele interschimbabile cu greutate mică sunt ușor de scos și schimbat pentru culturi diferite: un adevărat avantaj Axial-Flow. Noile secțiuni concave sunt suficient de puternice astfel cât să gestioneze toate condițiile de cultură și suficient de ușoare pentru manevrare simplă.

BOBUL NEDETERIORAT PRIMEȘTE UN PREȚ MAI BUN

Acțiunea de treierare bob cu bob a combinei Axial- Flow® nu doar că limitează pierderile de boabe pe câmp prin separare mai eficientă, dar și asigură că ceea ce ajunge în rezervorul de boabe sunt doar boabe.

AVANTAJE

🔴⚫ Boabe separate prin forță centrifugală pentru treierat și separare blândă

🔴⚫ Construcția rotorului și multiplele bare răzătoare asigură treierarea totală și controlul covorului chiar și în condiții grele

🔴⚫ Contactul continuu cu plantele și presiunea asigură controlul pozitiv al culturii și randament maxim.

SISTEM DE CURĂȚARE

Nu doar rotorul diferențiază combina Axial-Flow®: și sistemul de curățare iese în evidență prin eficiență și comoditate. Folosește ventilatorul dovedit cu flux încrucișat în zigzag, care generează un volum mare de aer. Rezultatul este o capacitate de curățare mai mare, cu site reglabile din cabină. Fiecare sită poate funcționa cu o lungime ideală a cursei, iar mișcările opuse ale sitelor se anulează una pe alta, conducând la un sabot de curățare care funcționează constant. Paiele scurte sunt aproape eliminate, iar proba de boabe din rezervor este mai curată. Pre-sita complet reglabilă înseamnă că combinele din seria Axial-Flow® 150 se pot adapta la toate culturile și toate condițiile.

FUNCȚIE DE CURĂȚARE

Când schimbați cultura sau câmpul, curățarea combinei poate consuma mult timp. Pentru a salva timp prețios, inginerii de la CASE IH au creat funcția de curățare definită de utilizator pe monitorul cu ecran tactil AFS Pro 700. Simpla atingere a ecranului comută sistemul de curățare pe “Clean-out“. Aceasta funcție economisește mult timp și poate fi utilizată de pe scaun, din cabină, fiind deosebit de utilă pentru cultivatorii de semințe. Pentru a scoate din sistemul de curățare până și ultimul bob nedorit, puteți să îndepărtați tava cu melci fără să folosiți scule.

SISTEM DE CURĂȚARE

🔴⚫ Boabe curate

🔴⚫ Sită reglabilă din confortul cabinei

🔴⚫ Performanță fără compromis pe deal cu noul sistem de curățare Cross-Flow

🔴⚫ Alimentare de mare capacitate a sistemului de curățare cu șase melci

ALIMENTATOR

🔴⚫ Creat să acționeze hedere de până la 4000 kg

🔴⚫ Funcționează cu hedere de până la 10.7 m

🔴⚫ Fiabilitate mai mare și întreținere mai puțină: întindere hidraulică curea de antrenare alimentator fără întreținere

🔴⚫ Cilindru spiralat și separator de pietre pentru protecție optimă

ROTOR

🔴⚫ Adaptat pentru condițiile din România pentru a manevra volum mare de paie și boabe, la toate culturile și în condiții diferite

🔴⚫ Calitatea superioară a boabelor este avantajul-cheie

🔴⚫ Treierat bob cu bob

🔴⚫ Secțiunile concave robuste și înguste sunt ușor de manevrat

GESTIONAREA PAIELOR

🔴⚫ Schimbare rapidă și ușoară de la împrăștiere la brăzdare

🔴⚫ Modul în care combina gestionează paiele reprezintă baza culturii de anul următor.

🔴⚫ Deschideți câmpul cu tocare și împrăștiere și apoi schimbați pe brăzdare folosind opțiunea de schimbare din cabină

Specificații tehnice CASE IH AXIAL-FLOW 6150

MOTOR:

🔴⚫ Motor FPT Cursor 9, 6 cilindri, 8.700 cm3,

🔴⚫ Turbo diesel cu intercooler, Injecție Common Rail Bosch

🔴⚫ Stage V Hi-eSCR2 – tehnologie exclusivă de post-tratare a gazelor de eșapament.

🔴⚫ Puterea nominală: 248kW / 333CP la 2.000 rpm

🔴⚫ Putere maximă: 298kW / 400CP la 2.000 rpm

🔴⚫ Rezervor combustibil: 945 litri; Rezervor AdBlue: 166 litri

TRANSMISIE:

🔴⚫ 4 trepte de viteză (2 trepte au posibilitatea de schimbare și în timpul deplasării)

🔴⚫ Viteză maximă de deplasare: 30 km/h

🔴⚫ Axa direcție ajustabilă

BATERE ȘI SEPARARE:

🔴⚫ Elevator central cu flotare laterală +/-5°

🔴⚫ Sistem de reversare a elevatorului central

🔴⚫ Rotor Axial cu 3 game de viteză, 250-1150 (rot/min)

🔴⚫ Dimensiuni rotor: lungime 2,794 m, diametrul de 0,762 m2

🔴⚫ Arie separare: 2,78 m²

🔴⚫ Unghi de înfășurare batere/separare 156°/133°

🔴⚫ 6 module de treier pentru semințe mici + 3 module pentru separare

🔴⚫ 4 module de treier pentru semințe mari + +3 module de treier cu bare rotunde + 3 module pentru separare diferite tipuri de culturi / condiții de lucru

CURĂȚARE ȘI SCUTURARE:

🔴⚫ Sistem de curățare în 3 trepte

🔴⚫ Suprafața totală de curățare: 5,5 m²

🔴⚫ Site cu ajustare electronică (din cabină)

🔴⚫ Auto Cleaning Fan Control sistem de reglare automată a turației vântului în funcție de situație +25% pantă / -10% rampă

🔴⚫ Sistem de retur către rotor

BUNCĂR CEREALE:

🔴⚫ Închidere/deschidere completă acționată electric

🔴⚫ Capacitate buncăr: 10.500 L

🔴⚫ Viteza de descărcare: 113 l/sec

🔴⚫ Tub descărcare cu lungimea de 6,40 m, cu cap pivotant ajustabil din cabină

TOCĂTOR DE PAIE:

🔴⚫ Rotativ cu 52 de cuțite reversibile

🔴⚫ 2 împrăștietoare de pleavă acționate hidraulic

CABINĂ:

🔴⚫ Luxury Cab / Volum : 3,67m³ / Suprafață vitrată: 6,3 m²

🔴⚫ Scaun operator cu: suspensie pneumatică; încălzire și ventilare (îmbrăcat în piele roșie); centură de siguranță;

🔴⚫ Scaun pasager (îmbrăcat în piele roșie) cu centura de siguranță;

🔴⚫ Cotieră / Consolă de comandă multifuncțională cu Joystick ajustabilă

🔴⚫ Oglinzi retrovizoare încălzite, ajustabile electric

🔴⚫ Ladă frigorifică detașabilă, sub scaunul pasagerului

🔴⚫ Spații suplimentare pentru depozitare

🔴⚫ Radio CD cu Bluetooth și port USB

🔴⚫ Sistem de climatizare cu aer condiționat / încălzire

🔴⚫ Monitor cu ecran tactil AFS PRO 700

🔴⚫ Ștergător și instalație pentru spălat parbrizul

🔴⚫ Suport pentru smartphone & suport pahare

🔴⚫ 8 lumini de lucru cu LED

🔴⚫ Geam vizionare buncăr

ANVELOPE:

🔴⚫ Față: 800/65-R32;

🔴⚫ Spate: 600/65-R28

DOTĂRI SUPLIMENTARE:

🔴⚫ Compresor aer cu pistol și furtun pentru întreținere

🔴⚫ Perie rotativă pentru curățarea sitei radiatoarelor

🔴⚫ Cilindri pentru ridicare heder 80 mm

🔴⚫ Filtru de combustibil suplimentar

🔴⚫ Site superioare pentru porumb (conversie completă porumb)

🔴⚫ Senzori de măsurare a productivității (debit/t/ha) + antenă NAV 500 pentru mapare

🔴⚫ Kit lumini de serviciu

🔴⚫ Girofare cu sistem de avertizare umplere buncăr

🔴⚫ Cuplă de remorcare automată

🔴⚫ Compatibil cu Rețeaua CASE IH GPS RTK România

Titan Machinery România oferă în această perioadă la achiziționarea unei combine CASE IH AXIAL-FLOW - cadoul un UTV CORVUS TERRAIN DX4 CAB CLIMA!

Oferta este supusă unor termene și condiții și este exclusivă pentru combinele aflate pe stoc. Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist