Case Construction Equipment DEMO TOUR 2016


26.08.2016

Săptămâna aceasta Titan Machinery România a avut privilegiul de a vă prezenta „pe viu” utilajele de construcții CASE, în cadrul a ceea ce a fost Case Demo Tour 2016, desfășurat în cele 2 locații, la Râmnicu Vâlcea în data de 23.08.2016, respectiv la Brănești, jud. Ilfov în data de 25.08.2016.

Participanții au beneficiat de o vreme prielnică acestui tip de eveniment, răcoroasă, fără soare, dar și de terenuri foarte dificile, în special la Brănești, unde a fost destul de noroios, dar și foarte solid la Râmnicu Vâlcea, numai bun pentru ca utilajele Case să-și dovedească capacitățile. 

Evenimentele au început cu o prezentare generală într-un cadru specific întâlnirilor importante, unde invitații au discutat și au pus întrebări despre utilajele demonstrante, dar și despre finanțare și condiții de achiziționare ale acestora. Apoi, au fost invitați la locurile de demostrație pentru show-urile care aveau să înceapă și unde au avut ocazia de a vedea în lucru Excavatorul CX210, Buldozerul 2050M, Încărcătorul Frontal 921F, Buldoexcavatorul 580ST și Mini Încărcătorul Frontal SR160.

Titan Machinery Romania i-a avut alături în cele cele două locații, parteneri de seamă din industria construcțiilor, dar și presa de specialitate care a notat cu scrupulozitate toate detaliile din cadrul evenimentelor desfășurate. De asemenea, participanții au avut ocazia de a-l urmări pe Steve, specialist american în utilaje de construcții și un artist desăvârșit în operarea acestora,  care a făcut un adevărat spectacol de dinamică, putere și totodată precizie. 

Dintre oaspeți, cei mai încantați au avut oportunitatea de a testa utilajele, participând de asemenea la probele atipice rolurilor acestor utilaje, dar care au avut menirea să certifice caracteristicile și punctele forte ale acestora. Dintre toate, „examinatorii” noștri au reliefat pe de o parte puterea şi eficiența, iar pe de altă parte ușurința în manevrabilitate şi confortul sporit, resimțind cu adevărat o plăcere în a le opera. 

În același timp s-a desfășurat și concursul CASE RODEO unde, în probele cu excavatorul CASE, tot Steve a demonstrat un echilibru direct proporțional gabaritului, prin ridicarea unei sticluțe de apă pe unul dintre dinții cupei, dar și acuratețe și miscări fine, prin introducerea unui bolț în cilindrii de dimensiuni diferite. Totodata, precizia boldoexcavatorului CASE a mai fost demonstrată prin prinderea și introducerea unei mingi în coșul de baschet, unde „forul arbitrar” prezent a înscris calitatea acestuia în “liga campionilor all time” a utilajelor de construcții. Castigatorii CASE RODEO România vor merge în toamnă la marea Finală ce va avea loc la CASE Customer Centre din Paris.

Concursul a fost urmat de încheierea evenimentelor, care au avut loc într-un cadru destins, cu networking, voie bună, unde de asemenea s-au consolidat bazele unei perspective frumoase și constructive.

Titan Machinery România mulțumește tuturor participanților și partenerilor prezenți la aceste evenimente!

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist