Axial-Flow 5140 - 6140 - 7140

Lucrările agricole din Europa sunt extrem de solicitante pentru toate tipurile de utilaje: vremea nu permite adesea execuția operațiunilor necesare, decât în intervale foarte scurte de timp, culturile sunt dense și extrem de productive, iar cerințele privitoare la calitatea boabelor sunt extrem de ridicate – pentru a menționa aici doar câteva dintre provocările fundamentale cu care se confruntă fiecare fermier. Combine Case IH Axial-Flow® din seria 140 au fost concepute pentru a face față cu succes acestor provocări – fiind mai eficiente ca niciodată. Sporind puterea propulsoarelor moderne și îmbunătățind caracteristicile rotorului compact de batere și separare, inginerii noștri garantează faptul că, combinele Axial-Flow® puse la dispoziție de Case IH reprezintă răspunsul adecvat la provocările actuale și viitoare din domeniul agricol.

Suntem in curs de actualizare a informatiilor. Pentru a consulta oferta noastra, va rugam sa utilizati datele de contact de mai jos.
Personalul nostru este instruit de catre specialistii CASE IH. Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre utilajul dorit.
Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. 0748 77 88 99 / office(at)titanmachinery.ro