Despre noi

Titan Machinery, unul dintre cei mai mari dealeri de utilaje agricole și de construcții din lume, a fost înfiinţat în 1980 şi are sediul central în West Fargo, statul Dakota de Nord, Statele Unite ale Americii.

Grupul deține 96 de dealeri Nord-Americani, localizați în Colorado, Iowa, Minnesota, Montana, Nebraska, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wisconsin si Wyoming, și este atât furnizor al Case IH și Case Construction, produse pe care subsidiara din România le distribuie pentru dumneavoastră, cât și furnizor al New Holland și New Holland Construction, produse care sunt distribuite pe piața din Statele Unite ale Americii.

Titan Machinery a intrat pe piața românească în anul 2011, România fiind prima țară din Europa în care compania s-a instalat, debutând cu două sedii, la București și la Timișoara.

Ulterior compania și-a făcut un plan de expansiune, care are în vedere extinderea ariei de acoperire, prin deschiderea de noi sedii, pe parcursul a mai multor ani, pentru a fi cât mai aproape de dumneavoastră.

Astfel, în anul 2012, Titan Machinery Romania a deschis locații complete, cu birouri și hale de service,la Oradea, Roman și Cluj Napoca, iar în anul 2014 și-a început activitatea și în zona de est a țării, inaugurând sediul de la Constanța.

În plus, începând cu anul 2016, compania își extinde rețeaua cu încă 2 sedii, la Craiova și la Slobozia.

Titan Machinery Romania este distribuitor pe această piată pentru: utilajele agricole CASE IH și utilaje de construcții CASE Construction, echipamente de talie mondială, secondate de cel mai înalt nivel de service şi piese de schimb. 

Gama variată de echipamente pe care compania o distribuie pentru dumneavoastră este menită să raspundă oricarui tip de client, chiar și celor specializați pe cele mai restrânse nișe din domeniul agricol.

De asemenea, Titan Machinery Romania este distribuitor și pentru mărcile Väderstad, Maschio Gaspardo, Great Plains, Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma, și MacDon.