Roman
[08-05-2018]

Promovează, prezintă și vinde piese de schimb și/sau consumabile pentru mașinile și utilajele agricole/de construcții comercializate de companie, în aria de responsabilitate (Suceava, Botoșani, Neamț, Iași).

București
[12-09-2018]

Întocmește documentația referitoare la clienții care achiziționează mașini și utilaje agricole și de construcții prin licitații și prin intermediul proiectelor pe fonduri europene. Administrează contractele de vânzare-cumpărare pentru mașinile și utilajele agricole și de construcții comercializate de companie:

Timișoara
[11-10-2018]

Gestionează stocul fizic de piese de schimb aflat în punctul de lucru.
Vinde clienților, la punctul de lucru, piese de schimb și/sau consumabile pentru mașinile și utilajele agricole/de contrucții ; preia comenzile de piese, face identificarea pieselor, pregătește, prezintă oferta de vânzare piese de schimb, pregătește facturile aferente și urmărește efectuarea plății. 

Alexandria
[15-06-2018]

Gestionează stocul fizic de piese de schimb aflat în punctul de lucru

București
[11-10-2018]

Serve as liaison between end-users and the IT department to resolve issues
Responds to and diagnoses problems through discussions with users.

București
[13-11-2018]

Promovează, prezintă și vinde mașinile și utilajele de construcții comercializate de companie, în conformitate cu standardele și politicile comerciale ale companiei.

Toate filialele Titan Machinery din România
[03-08-2018]

Promovează, prezintă și vinde mașinile și utilajele agricole comercializate de Companie, în conformitate cu standardele și politicile comerciale ale companiei;

Timișoara
[31-08-2018]

Preia solicitările clienților pentru intervențiile de service de la punctul de lucru al companiei, le centralizează și le înregistrează în sistemul electronic intern. Actualizează evidența programărilor de service, conform planificării făcute de către coordonatorul echipei de service.

Alexandria
[15-06-2018]

Montează, pune în funcțiune și repară mașini și utilaje agricole (tractoare, combine, echipamente de erbicidat, prese agricole, pluguri, discuri, semănătoare, cositoare etc) și/sau utilaje de construcții (excavatoare, încărcătoare frontale, buldoexcavatoare, mini-încărcătoare, buldozere etc).