RAVEN

Sisteme de precizie Raven Industries
RAVEN Industrial, cu o experiență de peste 65 de ani în producerea celor mai avansate sisteme de precizie pentru sectorul industrial, a devenit de curând parte integrantă a grupului CNH Industrial. Soluțiile producătorului american RAVEN Industries pun clientul pe primul loc, rezolvând provocările de pe teren cu produse simple și intuitive care se integrează ușor cu flota oricărui dezvoltator, respectiv oricărui fermier, indiferent de marca și tipul de utilaje cu care lucrează. 

În 1978, RAVEN a început să dezvolte produse agricole de precizie concepute pentru a hrăni o populație în creștere. Astăzi, cu scopul unic de a ajuta fermierii să servească lumea, compania RAVEN este dedicată promovării agriculturii prin inovație și tehnologie, oferind produse și sisteme de înaltă valoare.

De zeci de ani, RAVEN s-a angajat să maximizeze eficiența operațională pentru cultivatorii și aplicatorii personalizați din întreaga lume. Astăzi, inovativitatea confirmată în sistemele autonome deblochează noi posibilități în agricultură - conduce tractoare pe câmp, conectează fără fir biroul și cabina și protejează mediul prin control și precizie. RAVEN se angajează să dezvolte produse agricole de precizie care promovează gestionarea mediului, permițând fermierilor să crească mai mult cu mai puțin.

În 2021, RAVEN a fost achiziționat de CNH, accelerând rapid dezvoltarea tehnologiei de precizie pe toate platformele. În calitate de marcă CNH, RAVEN vine cu un angajament comun: să rezolve provocările, să transforme practicile agricole și să dezvolte soluții mai integrate de precizie și autonomie care vor conduce la o agricultură eficientă și durabilă.

RAVEN Industries a intrat în portofoliul CNH și Titan Machinery România cu o experiență îndelungată în dezvoltarea sistemelor de precizie a celor mai mari și mai cunoscuți producători de utilaje agricole la nivel mondial, iar in prezent RAVEN este dezvoltatorul și proprietarul sistemului avansat de precizie al dozajului de pe noua serie 50 de mașini autopropulsate de erbicidare Case IH Patriot, respectiv Tehnologia Hawkeye II.