AFS CONNECT - CASE IH

Sisteme integrate de telematică multirol de la Case IH
Exista momente în viața fiecăruia dintre noi pe care nu dorim să le pierdem, cum ar fi ziua de naștere a copilului, sau ziua noastră de naștere. AFS Connect® ne oferă libertatea de a fi exact acolo unde ne dorim să fim. Nu trebuie să ne aflăm în cabină pentru a vedea tot ceea ce vede operatorul. Nu trebuie să fim în proximitatea tractorului pentru a ne asigura ca acesta este în acțiune. Putem să accesam monitorul AFS din orice loc. Tractoarele Case IH AFS Connect® sunt echipate cu cele mai noi aplicații de telematică.

Mai mult decât atât, administratorul fermei și operatorii pot transfera informații în timp real între tractor, telefon, tabletă sau calculator, de oriunde s-ar afla în lume, totul fără fir. Având la baza telematica AFS Connect®, administratorul are libertatea de a lua deciziile potrivite pe baza tuturor datelor disponibile, la momentul potrivit. De asemenea, receiver-ul AFS Vector Pro funcționează cu baza semnalului de precizie RTK+ dezvoltat de Titan Machinery România, asigurând cea mai buna precizie între treceri, de 2,5 cm.

Pe de altă parte există un suport substanțial în ceea ce privește mentenanța de la distanță. Nu va mai exista timp pierdut pentru opriri cauzate de probleme care se pot rezolva imediat. Acum fermierii pot să lucreze împreună cu Titan Machinery și de la distanță, pentru a rezolva probleme de mentenanță și service și să găsească piesele de schimb de care au nevoie pentru a menține tractorul în acțiune în permanență. De asemenea, Departamenul pentru Agricultura de Precizie din cadrul Titan Machinery România poate să actualizeze de la distanță firmware-ul de operare, astfel încât fermierul să aibă acces la funcții noi, funcționalitate și îmbunatățiri.