Agricultura de precizie
[01.01.2017]

ADEVĂRATUL SENS AL DIRECȚIEI - Precizie integrată pentru o productivitate maximă

Sistemul avansat de agricultură (AFS®) dezvoltat de Case IH, a fost în prim-planul activităţilor agricole de precizie pentru mai bine de 10 ani, permiţând fermierilor să controleze întregul ciclu de producţie al culturilor. Sistemul Case IH AFS® include toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru ca eroarea repetabilă de poziţionare a utilajului să nu depăşească valoarea de 2.5 cm. Astfel, probabilitatea apariţiei unor situaţii de suprapunere va fi extrem de redusă, ceea ce va determina micşorarea costurilor de exploatare ale utilajului şi maximizarea potențialului productiv al tuturor tipurilor de culturi.

SISTEMUL DE CONTROL AVANSAT AL VEHICULULUI - Indiferent dacă este vorba de o configuraţie interactivă sau de o funcţie specială, nu va trebui decât să urmăriți monitorul AFS Pro. Astfel, veţi avea posibilitatea să monitorizaţi productivitatea, consumul de carburant şi gradul de exploatare al utilajului, să urmăriţi imaginile surprinse de camerele de filmat instalate la exterior, să ţineţi evidenţa tuturor datelor referitoare la plantele recoltate şi să gestionaţi accesoriile conectate la utilaj prin tehnologia ISOBUS. Software-ul care gestionează funcţionarea monitorului AFS Pro este interactiv şi complet personalizabil, asigurând conexiunea rapidă şi cu alte utilaje agricole care utilizează sistemul AFS®.

 

SOLUŢII DE GHIDARE ALE VEHICULULUI - Dacă sunteți în cautarea unui sistem de ghidare, noi vă putem ajuta cu kit-urile „lightbar” (AccuGuide), cu instalare simpla, de tip „plug-and-play”. Vă punem la dispoziție o gamă completă de receptoare radio RTK din care dumneavoastră puteți alege precizia de lucru a utilajului. Astfel, eroarea de poziţionare a utilajului poate ajunge până la un minim de 2.5 cm. Tehnologia xFill asigură lucrul utilajului timp de maxim 20 de minute după întreruperea funcţionării sistemului RTK.

 

PROGRAMUL DE MANAGEMENT AGRICOL AFS - Există numeroase variabile care influențează producţia agricolă - aşadar, este important să înţelegem ce se întâmplă şi de ce. Acum, vă puteţi gestiona mai bine activităţile agricole luând deciziile care se impun în funcţie de realităţile curente. Cu pachetul de programe de management agricol Case IH AFS®, puteţi vizualiza pas cu pas lucrările executate, gradul de exploatare al utilajelor, consumul de carburant înregistrat pentru execuţia fiecărei lucrări şi, poate cel mai important, productivitatea culturii treierate.

 

SISTEMUL TELEMATIC AFS CONNECT™ - Sistemul telematic Case IH AFS Connect™ vă permite să monitorizaţi şi să gestionaţi funcţionarea utilajului pe care îl deţineţi chiar şi în cazul în care vă aflaţi în biroul de la fermă. De asemenea, veţi putea comunica cu operatorii utilajelor şi veţi putea diagnostica eventualele probleme apărute. Sistemul telematic Case IH AFS Connect™ utilizează semnale de precizie care au la bază tehnologia GPS precum şi reţele de date wireless. Analizarea datelor primite prin intermediul acestui sistem vă poate ajuta să îmbunătăţiţi logistica flotei de utilaje, să reduceţi consumul de carburant şi să maximizaţi randamentul de lucru al utilajelor dumneavoastră.